EPA
Volledig scherm
© EPA

Deskundige voorspelt meer annuleringen: 'Met halflege vliegtuigen naar China heeft geen zin'

Het besluit van British Airways om per direct al zijn vluchten naar China te annuleren, zal een domino-effect veroorzaken in de luchtvaart, verwacht luchtvaartdeskundige Joris Melkert. ,,Het is ook een economische afweging. Maatschappijen willen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele besmettingen aan boord.’’

 1. LIVE | Rusland zegt opnieuw groot offensief te hebben verijdeld, met grote verliezen aan Oekraïense kant
  Oorlog Oekraïne

  LIVE | Rusland zegt opnieuw groot offensief te hebben verijdeld, met grote verliezen aan Oekraïense kant

  De Amerikaanse president Joe Biden kruist zijn vingers voor het verwachte Oekraïense tegenoffensief tegen het Russische leger. Hij deed dat maandag letterlijk en stilletjes in het Witte Huis toen hij door een journalist van persbureau AFP werd gevraagd naar de kans van slagen van het door Oekraïne geplande tegenoffensief. Lees alles over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog.
 2. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?