De medaillewinnaars van de Olympische en Paralympisch spelen zijn vanmiddag gehuldigd in Den Haag. Aansluitend was er een bezoek aan de Koning en Koningin. Kjeld Nuis (2e links) 
maakt van de gelegenheid gebruik om een selfie met Koningin Maxima  te maken waarop Suzanne Schulting haar tong uitsteekt.  Verder op de foto staan Sjinkie Knegt (links) , Antoinette de Jong  (rechtsboven),  Carlijn Achtereekte (rechtsmidden) en Esmee Visser (rechtsonder).
Foto: Robin Utrecht
Volledig scherm
De medaillewinnaars van de Olympische en Paralympisch spelen zijn vanmiddag gehuldigd in Den Haag. Aansluitend was er een bezoek aan de Koning en Koningin. Kjeld Nuis (2e links) maakt van de gelegenheid gebruik om een selfie met Koningin Maxima te maken waarop Suzanne Schulting haar tong uitsteekt. Verder op de foto staan Sjinkie Knegt (links) , Antoinette de Jong (rechtsboven), Carlijn Achtereekte (rechtsmidden) en Esmee Visser (rechtsonder). Foto: Robin Utrecht © ANP

Deze foto's moet je gezien hebben

FOTOSERIEDe beeldredactie ziet dagelijks duizenden nieuwsfoto’s. In deze rubriek worden de opvallendste, mooiste of meest bijzondere foto’s geselecteerd. Klik op een van de beelden om deze te vergroten en er doorheen te bladeren.