Volledig scherm
© Boekhandel Broekhuis

Enschedese boekhandel Broekhuis verwelkomt Gerard Ekdom

ENSCHEDE - Boekhandel Broekhuis verwelkomt radio-dj Gerard Ekdom op zaterdag 15 oktober in de Enschedese winkel. Ekdom presenteert dan zijn net verschenen boek Hidden Treasures. Hij zal van 14.00 – 15.30 uur aanwezig zijn bij de boekhandel aan de Marktstraat 12 in Enschede om zijn favoriete nummerste bespreken en boeken te signeren. De toegang is gratis.

In september is Hidden Treasures, een meer dan tweehonderd pagina’s tellend soundbook, verschenen waarin Ekdom de lezers aan de hand van tachtig vergeten liedjes meeneemt door de popgeschiedenis. Het boek is een uitgave van muziekmaatschappij Universal Music in samenwerking met uitgeverij Luitingh-Sijthoff.

De NPO Radio 2 dj is een echte muziekkenner en weet altijd over zijn favoriete artiesten, bands en nummers te vertellen. In zijn boek, voorzien van vier cd’s, zullen veel grote hits van bekende namen zoals Fleetwood Mac, Michael Jackson en Simply Red aan bod komen. Hidden Treasures staat vol radioverhalen en anekdotes uit het priveleven van ‘Dokter Pop’.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM.

poll

Pakket maatregelen van 13 miljoen euro om binnenstad Hengelo 'op te peppen'

Pakket maatregelen van 13 miljoen euro om binnenstad Hengelo 'op te peppen'

  • Eindelijk, Hengelo moet weer dé winkelstad van Twente worden (20%)
  • Zelfs 13 miljoen kan de binnenstad niet redden (49%)
  • Dit plan zal wel weer sterven in schoonheid (32%)
442 stemmen