Volledig scherm

Grolsch grijpt hard in bij alcoholmisbruik personeel

ENSCHEDE - Voor personeel van Grolsch geldt een strikt alcoholbeleid. Niet alleen op de werkvloer, maar ook in de vrije tijd. Medewerkers die vanwege alcoholmisbruik worden veroordeeld voor een strafbaar feit, krijgen van hun baas disciplinaire straffen opgelegd.

 1. Motorrijders woedend over actie om motoren op polderwegen te weren: ‘Dat ze teveel lawaai maken is desinformatie’

  Motorrij­ders woedend over actie om motoren op polderwe­gen te weren: ‘Dat ze teveel lawaai maken is desinforma­tie’

  Met haar actie om wegen af te sluiten voor teveel lawaai makende motorfietsen, heeft Nederlandse Federatie Omgevingslawaai Motorfietsen (Nefom) zich de woede op de hals gehaald van Motorrijdersactiegroep MAG. ,,Voorman Tony Hardenberg vertelt onzin. Dat weet hij ook, want dat hebben we hem meermaals verteld’’, zegt woordvoerder Hugo Pinksterbloem.
  Gouda, Alphen aan den Rijn, Woerden
 2. Rapport: Ongewenst gedrag bij The Voice of Holland, veel mensen durfden geen melding te doen

  Rapport: Ongewenst gedrag bij The Voice of Holland, veel mensen durfden geen melding te doen

  Advocatenkantoor Van Doorne heeft geen bewijs gevonden dat grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland vóór januari 2022 aan de top van Voice-producent ITV is gemeld. ITV zelf heeft bevindingen uit het rapport vandaag online gezet. Volgens de onderzoekers was er zeker sprake van ongewenst gedrag, maar durfde niet iedereen melding te doen. Ook constateert Van Doorne een groot verschil tussen wat de een normaal vond, maar juist voor iemand anders veel te ver ging.