Volledig scherm
De nieuwe huisstijl van Proef Eet © VHSE

Hanninkshof winnaar Proef Eet 2016 in Enschede

ENSCHEDE - Restaurant Hanninkshof heeft de 31e editie van Proef Eet gewonnen. Een vakkundige jury onder leiding van Angelique Schmeinck heeft zaterdagavond de bijbehorende Gouden Duyt overhandigd aan het restaurant uit Usselo.

Het menu van Hanninkshof - met gerookte oester met twee bereidingen van topinamboer als uitschieter - viel goed in de smaak bij de jury. Het restaurant van chef-kok Jojan Kersbergen en gastvrouw-sommelier Sabine Hof volgt Gaston Pure Food op, de winnaar van 2015.

Overige prijzen
De uitreiking van de Gouden Duyt had plaats in de Grote Kerk. Tot beste cateraar werd verkozen Boenders Catering. De prijs voor beste styling ging naar SamSam en De Beiaard mag zichzelf de beste nieuwkomer noemen.

Zondag, de laatste dag van Proef Eet, wordt om 18.00 uur de publieksprijs uitgereikt.

poll

Eaton in Hengelo verplaatst productie deels naar Engeland en Polen: 32 banen weg

Eaton in Hengelo verplaatst productie deels naar Engeland en Polen: 32 banen weg

  • Het zal daar vast goedkoper kunnen, maar onze arbeiders zijn zo de dupe! (84%)
  • Ach, er komen ook activiteiten van een Engels zusterbedrijf naar Hengelo (6%)
  • Vervelend voor die mensen, maar Nederland heeft een goed sociaal vangnet (9%)
244 stemmen