Volledig scherm
© Christian van der Meij

Hengelo maakt zich weer op voor Modespektakel

HENGELO - De 18de aflevering van het Modespektakel staat weer op de rails: op zondag 11 september begint de eerste modeshow om 13.00 uur, waarna er nog twee volgen om 14.30 en 16.00 uur.

Het evenement telt weer bijna veertig deelnemende zaken die samen 200 professionele en amateur modellen over de catwalk door de binnenstad laten lopen.

De 600 meter lange catwalk is iets langer dan in voorgaande jaren, omdat deze nu ook over een deel van de Nieuwstraat loopt, vanaf de Telgen naar de Enschedesestraat. Een wandelingetje over de catwalk neemt ongeveer anderhalf uur in beslag.

Lifestyle

Daarnaast zit het ‘lifestyle event’ op het marktplein in de lift, met inmiddels veertien deelnemers. De pagodetenten keren terug en er is een sport-, lifestyle-, beauty- en kindergedeelte met tussendoor horeca. De catwalk loopt er dwars doorheen.

Er worden ruim 20.000 bezoekers verwacht. De modellen laten de herfst- en wintercollecties van de Hengelose winkels zien. Niet alleen kleding, maar ook schoenen, sieraden, lederwaren en brillen.

Tussen de modeshows door zijn er sportdemonstraties, is er een catwalkshow voor de allerkleinsten en komen er beautyspecialisten in actie. De winkels in de binnenstad zijn op deze zondag 11 september van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

poll

Hengelo krimpt het sterkst van deze regio

Hengelo krimpt het sterkst van deze regio

  • Houden zo, het wordt er heerlijk rustig van in de stad (23%)
  • Er zijn in Twente nou eenmaal mooiere plekken om te wonen (57%)
  • Met de Enschedese woningprijzen is dat volgend jaar weer anders (21%)
796 stemmen