Volledig scherm
© Christian van der Meij

Hengelose ijscoman deelt uit op laatste avondrondje

HENGELO - De Hengelose ijscoman Frank Boereboom sluit volgende week zijn avondrondjes af met het uitdelen van gratis bolletjes. Degene die – nadat Boereboom z’n bel heeft geluid – als eerste bij de kar is, krijgt een bolletje voor niets.

De Hengelose ondernemer wil zo zijn seizoen met een vrolijke kwinkslag eindigen, nadat hij het begin deze week even lastig had op zijn rondje door de wijk Slangenbeek. Er werd toen door een bewoner geklaagd dat hij veel te laat bellend door de straat ging, zo rond 20.50 uur.

Stoppen
Op sociale media leidde dat tot veel bijval voor de ijscoman. Boereboom stopt volgende week met zijn avondronde, omdat het intussen vroeg donker wordt. “Niet omdat er een mevrouw heeft geklaagd. En ik doe deze stunt ook niet om deze mevrouw een hak te zetten. Maar bepaal wel zelf wanneer ik stop. Volgende week is het wel welletjes. Maar ik heb gewoon een vergunning om tot negen uur ’s avonds te venten.”

Maandag rijdt hij door de wijken ’t Wilbert en Vossenbelt, dinsdag Klein Driene en de Hasseler Es, donderdag Groot Driene, vrijdag Nijverheid en zondag Tuindorp. De actie geldt pas na 16.00 uur.

Live Voetbal

home logo PSVPSV
75'
1-0
Heracles AlmeloHER
away logo

poll

Ex-accountant FC Twente krijgt tuchtklacht aan de broek

Ex-accountant FC Twente krijgt tuchtklacht aan de broek

  • Ik heb altijd gezegd dat we nog lang niets alles weten over het grote bedrog (45%)
  • Kunnen we nu ophouden over die crisis? Er is toch schoon schip gemaakt? (27%)
  • Laten we eerst afwachten of er een sanctie wordt opgelegd, voor we oordelen (28%)
1033 stemmen