Volledig scherm
Bedenker en ontwikkelaar van Tinki.nl, Gerben Lievers

Hengelose start-up begint vergelijkingssite voor hondenbranche

HENGELO - Een platform waar hondenbaasjes meer dan 60.000 producten kunnen vergelijken van 700 merken bij meer dan 35 webwinkels. Tinki.nl is volgens de Hengelose oprichter Gerben Lievers (29) de eerste vergelijkingssite in de hondenbranche. Een branche waar jaarlijks 495 miljoen euro om wordt gezet.

Aan het online hondenplatform is meer dan drie jaar gewerkt. Met de lancering van het platform kunnen consumenten alles wat ze nodig hebben voor hun hond vergelijken.

Irritatie
De site vergelijkt producten en prijzen van grote webshops zoals Bol.com en Zooplus, maar speurt ook het aanbod van kleinere webshops af. Daarbij heeft startup Elevar de nieuwste online technologie ingezet.

De site gebruikt extreem diepe en geavanceerde filters. “Zo hebben we een informatiemodel ontwikkeld waarbij we de afmetingen van het product kunnen koppelen aan de afmeting van een hond. Op die manier kunnen we de online gebruikerservaring compleet personaliseren en krijgen mensen alleen de hondenmanden en halsbanden te zien die ook echt passen. Dat voorkomt irritatie.”

Rassenvergelijker
De komende maanden lanceert het bedrijf nog verschillende nieuwe features die helpen bij het maken van keuzes. Zo wordt de site uitgebreid met een rassenvergelijker, een hondennamengenerator en een online In Memoriam. “We ondersteunen vanaf het moment dat mensen overwegen een hond in huis te nemen en blijven dat doen tot ze afscheid moeten nemen van hun trouwe viervoeter."

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement  

poll

Boekeloër draait op voor kosten van dumpen drugsafval op zijn grond

Boekeloër draait op voor kosten van dumpen drugsafval op zijn grond

  • Belachelijk, de grondeigenaar heeft part noch deel aan dit gedoe (68%)
  • Zuur, maar eigen grond is eigen verantwoordelijkheid (17%)
  • Werd dumpen van vuilnis ook maar zo zwaar afgestraft (15%)
967 stemmen