Volledig scherm
© Ben Lensink

Hoe steek jij FC Twente een hart onder de riem?

ENSCHEDE – Bewoners van een flat aan de Wenninkgaarde in Enschede laten met een spandoek zien dat ze dubbel en dwars achter ‘hun’ club staan. Hoe steek jij FC Twente een hart onder de riem?

Vrijdag is een spannende dag voor FC Twente. De voorzieningenrechter van de rechtbank Utrecht doet dan namelijk een uitspraak in de zaak tussen FC Twente en de KNVB. Hoe laat jij zien dat je achter de club staat? Deel een foto van jouw actie via enschede@tctubantia.nl of gebruik #onsfctwente op social media. De drie meest opvallende supportersactie worden beloond met een mooie FC Twente prijs.

Licentie
FC Twente vocht bij de rechtbank in Utrecht het besluit van de licentiecommissie van de KNVB aan, die de Tukkers wil laten degraderen naar de Jupiler League als straf voor het financiële wanbeleid. De rechtbank komt vrijdag om 14.00 uur met een verklaring.

Spelersbus
Newsroom Enschede steekt de club een hart onder de riem door vrijdag met de spelersbus naar Hilversum te rijden voor de uitreiking van de Lokale Omroep Awards. Vanaf onze ‘mobiele redactie’ houden we het laatste nieuws en de inzendingen in de gaten.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

poll

Politiek en vakbonden moeten alles op alles zetten om Siemens te behouden voor Hengelo

Politiek en vakbonden moeten alles op alles zetten om Siemens te behouden voor Hengelo

  • Kansloos, politici staan machteloos met zulke grote concerns (39%)
  • Natuurlijk, het is van enorm belang voor onze werkgelegenheid (35%)
  • Waarom? Sluiting is de tol die we betalen omdat we duurzamer willen zijn (26%)
1725 stemmen