Volledig scherm
© News United / Jack Huijgens

Jeugdspelers FC Trias na ongeval op A35 weer thuis

WINTERSWIJK - De vier jeugdspelers van de Winterswijkse voetbalvereniging FC Trias die zaterdag betrokken waren bij een ongeval op de A35 bij Hengelo, zijn allemaal weer thuis. Volgens voorzitter Jan Wilterdink van Trias hebben ze slechts lichte verwondingen, maar zit de schrik er nog diep in.

Dinsdagavond is er een speciale samenkomst voor spelers, trainers en ouders van het team om over het ongeval te praten.

Ouders
Het ongeval vond zaterdagochtend plaats op de oprit bij de A35 in Hengelo-Zuid. Het team van Trias onder 15, de voormalige C1, was op de terugweg na een uitwedstrijd tegen Wilhelminaschool. De vier spelers zaten samen met twee ouders in een auto die als een van de laatste was vertrokken. Behalve de vier spelers werden ook de twee ouders met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Geschrokken
,,Je weet dat zoiets altijd kan gebeuren, maar toch schrik je enorm", aldus Wilterdink. ,,Hoeveel sportteams zijn er niet elk weekend op pad in dit land? Bijna altijd gaat dat goed, nu niet. Zaterdag al hebben we ook de andere ouders en spelers zo goed mogelijk opgevangen op de club. De meesten hadden niets van het ongeluk gemerkt. Een auto die wat later langs de plaats van het ongeval kwam, is ter plekke gestopt. De inzittenden hebben de vier spelers en de twee ouders bijgestaan."

Bij het ongeval zaterdag op de A35 waren drie auto's betrokken. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht.

Live Voetbal

home logo Roda JC KerkradeRJC
EINDE
1-1
FC TwenteTWE
away logo

poll

Alweer een vliegtuig geland voor sloop op Twente Airport

Alweer een vliegtuig geland voor sloop op Twente Airport

  • Nou en? Waarom zoveel aandacht voor zo’n oud wrak? (14%)
  • Ik vind het zo gaaf dat zulke toestellen landen op ons vliegveld (50%)
  • Goed voor de werkgelegenheid, maar het doet me niks (36%)
3044 stemmen