Volledig scherm

Jonge talenten Muziekschool Hengelo treden op

HENGELO - Muziekschool Hengelo geeft aanstaande zaterdag, in samenwerking met de Stichting Centrummanagement Hengelo, een optreden die plaats vindt voor de Lambertusbasiliek in Hengelo.

Jeugdbands Big Bang en Big Bandits zijn hier aanwezig om iedereen vanaf 12.30 uur tot 16.30 uur een middag vol pop en jazzmuziek te bezorgen. Jeugdband Big Bang heeft afgelopen juli deelgenomen aan het Mid-Europe Festival in Schladming, Oostenrijk. Ook heeft de band één concert gegeven in Salzburg. De band, bestaande uit leerlingen van 14 tot 21 jaar, is zaterdag te horen van 12.30 uur tot 15.00 uur. De muziekschool heeft ook een jongere groep in de leer. Jeugdband Big Bandits wordt gevormd door leerlingen van 10 tot 17 jaar. De band treedt op van 15.15 uur tot 16.30. Beide bands worden begeleid door trompetdocent en bigbandleider Bert Fransen.

Met de optredens wil de Muziekschool zichzelf onder de aandacht brengen. Het nieuwe lesseizoen is begonnen en nieuwe leerlingen kunnen zich inschrijven. Wie nog niet weet welk instrument hij wil bespelen, kan gratis maximaal twee proeflessen komen volgen. De school beschikt over een breed aanbod: van piano tot kerkorgel en van gitaar en drums tot harp.

Zaterdagmiddag is bij het optreden voor iedereen mogelijk om zich in te schrijven voor een gratis proefles bij de Muziekschool. Aanvragen van een proefles kan ook telefonisch: 074-2917309 of door te mailen naar: info@muziekschoolhengelo.nl.

poll

Alweer een vliegtuig geland voor sloop op Twente Airport

Alweer een vliegtuig geland voor sloop op Twente Airport

  • Nou en? Waarom zoveel aandacht voor zo’n oud wrak? (14%)
  • Ik vind het zo gaaf dat zulke toestellen landen op ons vliegveld (51%)
  • Goed voor de werkgelegenheid, maar het doet me niks (35%)
2465 stemmen