Volledig scherm
© Thinkstock

Kaliber zoekt nieuwe locatie muziekschool Glanerbrug

GLANERBRUG - Sluiting van het dorpshuis betekent dat Kaliber voor de leerlingen in Glanerbrug op zoek moet naar een nieuwe locatie, zegt regiomanager Janette Davelaar van Kaliber.

"Helaas heeft de gemeente ons de taak opgelegd grote bezuinigingen door te voeren, waardoor we moeten bezuinigen op onze huurkosten. We zijn daarom op zoek naar een locatie die we het liefst gratis of tegen lage kosten kunnen gebruiken,” aldus Janette Davelaar. “Kunnen we die niet vinden, dan moeten de leerlingen uitwijken naar één van onze andere locaties in de wijken. Desnoods gaan de lessen naar onze hoofdlocatie het Muziekkwartier. Als iemand een ruimte tot zijn beschikking heeft waar we gebruik van kunnen maken, dan horen we het graag!"

Wilhelmina
Muziekvereniging Wilhelmina is momenteel in overleg met Kaliber over de verhuur van ruimte voor muzieklessen in Glanerbrug. De vereniging heeft ruimte ter beschikking gedurende de tijden dat Kaliber lessen verzorgt in Glanerbrug.

De spreekuren van de dorpsraad, wijkagenten en stadsdeelbeheer Oost op maandagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur worden nu gehouden in het Meijershoes op sportpark het Bultserve aan de Kerkstraat 100.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

poll

Echtpaar uit Almelo slachtoffer van hackers: geen droombaan in Abu Dhabi

Echtpaar uit Almelo slachtoffer van hackers: geen droombaan in Abu Dhabi

  • Schandalig. Hard straffen, die daders! (41%)
  • Sneu, maar naïef om hier in te trappen (59%)
  • Ach, in Nederland is het zo slecht nog niet (0%)
22 stemmen