Volledig scherm
© News United / Jack Huijgens

Kinderen van voetbalteam uit Winterswijk gewond bij aanrijding in Hengelo

HENGELO - Op de kruising van de Haaksbergerstraat met de oprit naar de A35 heeft zaterdagmiddag een aanrijding met letsel plaatsgevonden.

 Bij de aanrijding zijn drie auto's betrokken. 5 mensen zijn gewond geraakt. Het zou gaan om leden van een voetbalteam van FC Trias uit Winterswijk. Zij zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De weg is afgesloten voor het verkeer. De voertuigen hebben flinke schade opgelopen en zullen worden afgesleept. De VOA van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding.

Ook de brandweer werd opgeroepen. Die was net bezig met een demonstratie tijdens de open dag van de brandweer in Hengelo centrum, toen de melding van het ongeval binnenkwam. De brandweerwagen onderbrak de demonstratie en spoedde zich snel naar het ongeval. 

Bezoekers van de open dag in Hengelo vielen zaterdagmiddag met de neus in de boter. Tijdens een demonstratie op de open dag waarbij een slachtoffer uit een stevige Volvo geknipt werd, ging het alarm af omdat bij de snelweg A35 Twentekanaal in Hengelo een ernstig ongeval was gebeurt op de oprit richting Almelo. Volgens voorlopige berichten zouden er vijf gewonden zijn. Bij het ongeval waren drie auto's betrokken.

poll

Politiek en vakbonden moeten alles op alles zetten om Siemens te behouden voor Hengelo

Politiek en vakbonden moeten alles op alles zetten om Siemens te behouden voor Hengelo

  • Kansloos, politici staan machteloos met zulke grote concerns (38%)
  • Natuurlijk, het is van enorm belang voor onze werkgelegenheid (36%)
  • Waarom? Sluiting is de tol die we betalen omdat we duurzamer willen zijn (26%)
747 stemmen