Volledig scherm
Lange Frans © ANP

Lange Frans komt naar Enschede vanwege 7e lustrum Audentis

ENSCHEDE - Studentenvereniging Audentis houdt op donderdag 14 juli een concert op de Oude Markt ter ere van het zevende lustrum. Tijdens het vrij toegankelijke concert Summer Kick-Off komt onder andere rapper en zanger Lange Frans optreden op de Oude Markt. 

De coverband Bitter Sweet gaat het publiek eveneens vermaken tijdens het drie uur durende concert. De band zal veel bekende nummers ten gehore brengen, variërend van Hollandse meezingers tot popmuziek en van hip-hop tot rock. Vervolgens zal Lange Frans het feest compleet maken met de vele hits die hij heeft gescoord. 

Voor Enschede

Erik Golbach laat namens Audentis weten dat het concert geen studentenfeest is, maar dat het evenement zich richt op de hele stad. "Wij willen met dit evenement juist aan Enschede laten zien wie we zijn en wat wij doen. Mensen hebben daar vaak weinig idee van", aldus de voorzitter van de 35-jarige studentenvereniging.  

Feestweek

Naast het concert, dat op donderdag 14 juli duurt van 20.00 tot 23.00 uur en gratis toegankelijk is, organiseert Audentis de hele week tal van activiteiten zoals een eigen cabaretshow, poolparty en een hockeytoernooi.

Live Voetbal

home logo AZAZ
20:00
FC TwenteTWE
away logo

poll

Scholen in Almelo ruilen vette hap in voor gezonde snacks

Scholen in Almelo ruilen vette hap in voor gezonde snacks

  • Terecht, scholen horen het goede voorbeeld te geven (60%)
  • Onzin. Laat kinderen zelf de keuze maken wat ze eten (12%)
  • De jeugd gaat nu in tussenuren vast naar de snackbar... (28%)
211 stemmen