Volledig scherm
Jens Hoeben © Annina Romita

Oldenzaler organiseert rockconcert in Enschede voor het goede doel

OLDENZAAL/ENSCHEDE – Jens Hoeben uit Oldenzaal beklimt in augustus met zijn fiets de Passo dello Stelivo, een van de zwaarste bergpassen van Europa. Zijn doel: geld inzamelen voor de stichting Barcode for Life. Om zoveel mogelijk geld op te halen organiseert hij een rockconcert in Enschede

Hij weet wat hem te wachten staat. Met een hoogte van 2.758 meter geldt de Passo dello Stelvio als een van de beruchtste bergpassen in Europa. Dat weerhoudt Jens Hoeben uit Oldenzaal er niet van op 27 augustus aan de start te verschijnen van Stelvio for Life. De opbrengst is bestemd voor Barcode for Life. Deze stichting doet onderzoek naar een persoonlijke behandeling van kanker op basis van het dna van de patiënt.

Ziekte
Jens' grootvader overleed enkele jaren geleden aan kanker en ook andere familieleden kregen met deze ziekte te maken. "Je hoort het zoveel in je omgeving. Gelukkig worden er op het gebied van de kankerbestrijding steeds meer vorderingen gemaakt en is genezing steeds vaker mogelijk."

Benefietconcert
Om zoveel mogelijk geld op te halen voor zijn actie houdt de 28-jarige Hoeben zaterdag 9 juli een benefietconcert ('Rock for Life') in het Holland Casino. Waarbij het muzikale deel voor rekening komt van de Oldenzaalse band Clinch.

De entree voor 'Rock for Life' bedraagt tien euro (incl. twee consumpties en hapjes). De opbrengst gaat volledig naar het goede doel. Aanmelden vooraf kan via tel. 06-3073 7495 of jenshoeben@hotmail.com.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

poll

FC Twente en Heracles hebben allebei dik verloren

FC Twente en Heracles hebben allebei dik verloren

  • Gelukkig die andere club ook, anders was ik echt ontzettend chagrijnig geworden. (17%)
  • Wat zal het stil zijn bij de koffieautomaat maandagochtend. (50%)
  • Gelukkig redt Bjorn Kuipers de eer van het Twentse voetbal met zijn WK-nominatie. (33%)
892 stemmen