32 keer in de fout bij verkeerscontrole op de A1
Volledig scherm
32 keer in de fout bij verkeerscontrole op de A1 © Politie

Politie haalt 32 automobilisten op de A1 naar de kant: hardrijders en mobielgebruikers

De politie heeft zaterdag 32 voertuigen langs de kant gezet bij een grote verkeerscontrole op de A1 tussen Apeldoorn en Rijssen. ,,Er vielen weer meerdere automobilisten in negatieve zin op tijdens verkeerstoezicht”, melden de agenten.

9 reacties

 • Kees Jansen

  2 maanden geleden
  Schutte: wij hebben niet afgesproken om overdag max. 100 km/h te rijden, dat is door overheid opgelegd, ik ben het er totaal oneens mee. Dat is een veel te lage maximumsnelheid, in onze buurlanden mag je veel sneller rijden. In 1960 was 100 een redelijke snelheid met de toenmalige auto's, nu is dat veel te langzaam omdat auto's veel beter zijn. Voor zondagsrijders die maximaal 100 willen rijden: prima, maar houd dan wel continu rechts, want inhalen daarmee kost veel te veel tijd en ergernis.
 • Hofman

  2 maanden geleden
  Waarom wordt erin de Graaf Ottostraat in Rijssen nooit snelheids wordt gehouden (juist het laatste deel richting de kerkhof) het zijn wel altijd de zelfde personen.
 • S.I.M. Schutte

  2 maanden geleden
  Met elkaar hebben we afgesproken om overdag max. 100 km per uur te rijden. Teveel chauffeurs houden zich daar niet aan. Daarom: meer controle en meer bekeuren. En meer trajectcontroles nog beter.
 • dinand bultman

  2 maanden geleden
  Top, hoog tijd voor veel meer controles, ze vliegen je aan alle kanten voorbij. Nog VEEL beter, gewoon traject controle invoeren tussen zeg maar knoop punt Azelo tot en met knoop punt Hoevelaken, beide richtingen natuurlijk
 • H Batterman

  2 maanden geleden
  Mooi.
 1. Vader (54) van zes kinderen die in Oostenrijkse kelder zijn gevonden ‘bereidde zich voor op apocalyps’
  met video

  Vader (54) van zes kinderen die in Oostenrijk­se kelder zijn gevonden ‘bereidde zich voor op apocalyps’

  De 54-jarige vader van de zes kinderen die afgelopen vrijdag zijn gevonden in een wijnkelder in het Oostenrijkse dorpje Obritz, was een zogenaamde doomsday prepper. De man bereidde zich voor op het einde van de wereld. Dat meldt Erich Greil, de viceburgemeester van Obritz. De 54-jarige Tom Landon zou naar verluidt een kelder voor elk van zijn kinderen hebben gekocht.