Volledig scherm
Het Kostershoes verandert midden juli in Beiaards Bistro

Restaurant het Kostershoes in Enschede wordt Beiaards Bistro

ENSCHEDE - Ton Mutter van Eet & Bierencafé De Beiaard neemt restaurant Het Kosterhoes aan de Stadgravenstraat in Enschede over. 'Beiaards Bistro' opent woensdag 13 juli de deuren.

Met de overname komt een langgekoesterde wens van Mutter uit. "Alles valt op z'n plek. Precies 30 jaar geleden ben ik begonnen met De Beiaard aan de Oude Markt en het is nu tijd voor een volgend hoofdstuk. De zaken gaan goed en we willen al langer meer met eten doen. Daarom grijpen we nu de kans om onze passie voor speciaalbier en de combinatie met lekker eten te delen met onze gasten.”

Veel bier
Die combinatie van bier en eten is straks duidelijk terug te zien op de menukaart, belooft Mutter. Er zal bij sommige gerechten worden gekookt met bier en bij ieder gerecht wordt een begeleidend speciaalbier geadviseerd. "Natuurlijk komt er ook een uitgebreide wijnkaart, maar we raden iedereen aan om eens een biertje bij het eten te proberen. De combinatie tussen een malse tournedos en een glas Hertog Jan Grand Prestige zal menigeen versteld doen staan."

Onder meer lagere prijzen, een verbouwing en een echte biertuin moeten ervoor zorgen dat Beiaards Bistro straks laagdrempeligheid en gezelligheid uitstraalt. 

poll

Hengelo krimpt het sterkst van deze regio

Hengelo krimpt het sterkst van deze regio

  • Houden zo, het wordt er heerlijk rustig van in de stad (23%)
  • Er zijn in Twente nou eenmaal mooiere plekken om te wonen (58%)
  • Met de Enschedese woningprijzen is dat volgend jaar weer anders (19%)
434 stemmen