Volledig scherm
Salsaschool Rico Latino verzorgt net als vorig jaar de tweede avond in de reeks Grolsch Summer Sounds op de Oude Markt © Emiel Muijderman

Schudden met die heupen: Rico Latino Summer Sounds op Oude Markt in Enschede

ENSCHEDE - In de reeks Grolsch Summer Sounds is het donderdagavond de beurt aan salsaschool Rico Latino. Met live optredens van onder meer dj Curtley Jeandor, Brassband Unicum en Gerardo Rosales wordt de Oude Markt omgetoverd tot een waar salsaplein.

Rond 20.30 uur begint de speciale dansworkshop. Iedereen die zich op het plein bevindt leert alle benodigde pasjes voor een avondje swingen op Latijns-Amerikaanse muziek.

Seventies salsa
Gerardo Rosales presenteert zijn nieuwe project Salsa Vintage. De formatie brengt met nummers van artiesten als Hector Lavoe, Willie Colon, Dimension Latina en Oscar D. Leon een eerbetoon de Salsa Dura van de jaren zeventig.

Rock, blues en Hollandse hits
Café Rocks verzorgt donderdag 4 augustus de derde Summer Sounds-avond op de Oude Markt, bluespodium NiXenMeeR is op 11 augustus aan de beurt. Het is de eerste keer dat café Vrieler aansluit bij het initiatief. Donderdag 18 augustus zorgt het partycenter voor een avondje Hollandse gezelligheid.  

In het filmpje hieronder een impressie van de Rico Latino Salsanight in 2015

poll

Boer Frans sluit 'zijn' Lutterzand af

Boer Frans sluit 'zijn' Lutterzand af

  • Goede zet, recreanten gaan niet respectvol om met de natuur (70%)
  • Tevreden wandelaars worden dupe van frustratie van Frans (19%)
  • Frans maakte zichzelf ook schuldig aan illegaal crossen (11%)
1446 stemmen