Volledig scherm
© Gemeente Hengelo

Twentebad Hengelo hoopt op mooi weer

HENGELO - Als het maar mooi weer wordt en blijft, hoopt het Twentebad. Aanstaande maandag begint de grote verbouwing en gaat de recreatiezaal met binnenbad dicht. Zwemmers zijn vooral dan op het buitenbad aangewezen.

De verbouwing duurt de hele zomervakantie van zes weken, plus nog twee weken voor de laatste werkzaamheden. Niet alles binnen gaat dicht: het instructiebad en het 25 meter wedstrijdbad blijven open.

De grote zaal van het Twentebad wordt flink onder handen genomen: er komt een beweegbare bodem en ook komen er nieuwe glijbanen. Het bubbelbad wordt verplaatst en vergroot. De vloer krijgt nieuwe tegels en alles wordt gelijkvloers.

Het Twentebad vraagt zwemmers om vooraf via de website informatie op te vragen. Of een bad open is, is sterk afhankelijk van het weer en de drukte. De twee binnenbaden die nog open zijn kunnen een beperkt aantal mensen aan.

Om meer buitenzwemmers te lokken, wordt de thermostaat een paar graden hoger gezet. Het grote bad buiten wordt verwarmd tot 25 à 26 graden. Het wedstrijdbad binnen wordt opgestookt naar 30 graden.

Live Voetbal

home logo ADO Den HaagADO
RUST
1-1
Heracles AlmeloHER
away logo

poll

Politiek en vakbonden moeten alles op alles zetten om Siemens te behouden voor Hengelo

Politiek en vakbonden moeten alles op alles zetten om Siemens te behouden voor Hengelo

  • Kansloos, politici staan machteloos met zulke grote concerns (39%)
  • Natuurlijk, het is van enorm belang voor onze werkgelegenheid (34%)
  • Waarom? Sluiting is de tol die we betalen omdat we duurzamer willen zijn (27%)
1913 stemmen