Volledig scherm
Peter Mense, Ike Westra en Annemarie Hilbink tekenden weer voor de organisatie van het Cabaretfestival in Boelelo © Frans Nikkels

Veel muziek en nog meer te lachen op derde Cabarestival in Boekelo

BOEKELO - Met namen als Ernest Beuving, Piepschuim, Tricky Ricky en saxofonisten Tom Sligting en Bennie Waanders zit er meer muziek dan ooit in de line-up van het Cabarestival bij 't Verborgen Theater, dat op zaterdag 27 augustus plaatsvindt op 8 verschillende podia rond het Boekelose theater en Eetcafé De Buren. 

Maar ook de muzikale acts worden met de nodige dosis humor opgevoerd, belooft organisator Peter Mense. "Tom Sligting rijdt met zijn saxbakfiets door het dorp en Bennie Waanders speelt een duet met een heuse tractor."

UIT-markt
Het Cabarestival moet volgens mede-organisator Annemarie Hilbink gezien worden als een soort van UIT-markt van 't Verborgen Theater: een gelegenheid om te laten zien wat er de komende tijd allemaal naar Boekelo komt. 

“De voorstellingen van André Manuel en Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers zijn vrijwel uitverkocht en we hopen dat aanstormend talend als Jasper van Kuijk, Fuad Hassen en De Blonde Jongens en TIM door hun optreden op Cabarestival ook een volle zaal krijgen.”

Bijzondere podia
Tijdens het festival treden de cabaretiers en muzikanten op bijzondere podia op. Zo worden onder meer de kerk, kapsalon, smederij, zouttoren en een vrachtwagen tot bühne omgetoverd. 

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van 't Verborgen Theater. 

poll

Boef weer welkom op Dauwpop na excuses op Noorderslag?

Boef weer welkom op Dauwpop na excuses op Noorderslag?

  • Wat mij betreft prima, iedereen maakt fouten (9%)
  • Nee, na zijn uitspraken is die deur dit jaar dicht (77%)
  • Boef? Ik ga naar Dauwpop voor Kensington! (14%)
549 stemmen