Volledig scherm
Kruising Usselerrondweg/Haaksbergerstraat © Google Streetview

Verkeer tussen Enschede en Haaksbergen ontregeld door werkzaamheden

ENSCHEDE - Het verkeer tussen Enschede en Haaksbergen wordt vanaf eind augustus behoorlijk ontregeld door wegwerkzaamheden. Het kruispunt van de Usselerrondweg en de Haaksbergerstraat, waar de N18 begint, gaat namelijk ook op de schop.

Tussen 29 augustus en 4 september wordt de Usselerrondweg tussen de kruisingen met de Haaksbergerstraat en de Bruggertstraat opnieuw geasfalteerd. En om de gevolgen voor het verkeer zo veel mogelijk te beperken, is ervoor gekozen om de werkzaamheden aan het einde van de zomervakantie uit te voeren.

Omleiding
Tussen maandag 29 augustus en vrijdag 2 september wordt de kruising Usselerrondweg/Haaksbergerstraat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De afsluiting betekent dat het verkeer van en naar Haaksbergen moet worden omgeleid. Verkeer vanuit Haaksbergen wordt omgeleid via Beckum en Hengelo Zuid (A35). Verkeer vanuit het centrum van Enschede wordt omgeleid via de singels en de andere invalswegen (Westerval, Zuiderval en Burgemeester van Veenlaan/Wesselerbrinklaan). Ook zijn er verkeersregelaars.

Usselerrondweg
De kruising bij het begin van de N18 gaat vrijdag 2 september weer open. Tot en met zondag 4 september is de Usselerrondweg vanaf de inrit naar Intratuin tot en met de Bruggertstraat afgesloten. De werkzaamheden worden in de nacht van zondag 4 op maandag 5 september afgerond.

De fietspaden zijn in 2014 al aangepakt en verbreed. Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden dan ook gebruik blijven maken van de fietspaden.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

Live Voetbal

home logo Heracles AlmeloHER
33'
0-0
PSVPSV
away logo
home logo AjaxAJA
EINDE
2-0
FeyenoordFEY
away logo

poll

Boef weer welkom op Dauwpop na excuses op Noorderslag?

Boef weer welkom op Dauwpop na excuses op Noorderslag?

  • Wat mij betreft prima, iedereen maakt fouten (10%)
  • Nee, na zijn uitspraken is die deur dit jaar dicht (81%)
  • Boef? Ik ga naar Dauwpop voor Kensington! (10%)
42 stemmen