Volledig scherm
© Jesse Rabbeljee

Verloren tas met unieke voetbalshirts van Denekamper is terecht

ENSCHEDE/DENEKAMP – Jesse Rabbeljee verloor op zondagavond zijn tas met unieke voetbalshirts in de trein van Schiphol naar Enschede. Zijn oproep via Facebook om uit te kijken naar zijn tas werd massaal gedeeld. Met succes: de t-shirts zijn teruggevonden.

Dankzij een oplettende medewerker van NS, die de oproep op sociale media had gezien, zijn de shirts nu terecht. Rabbeljee: "Ze bleken uiteindelijk op een kantoor in Enschede te staan. Normaal gesproken gaan verloren goederen naar het centrale punt in Utrecht, daar had ik ook contact mee gehad. Maar een medewerker van NS is naar aanleiding van de berichten gaan speuren en heeft ze gevonden in Enschede."

Onschatbare waarde
De verloren tas betrof achttien wedstrijd gedragen exemplaren, plus een uniek Tahiti-jack. "Het is een heel bijzonder deel van de collectie, ik had ze niet voor niets uitgekozen voor die tentoonstelling. Voor mij van onschatbare waarde", vertelt Rabbeljee.

De tukker laat weten heel gelukkig te zijn nu de tas is teruggevonden: “Ik sta helemaal te springen”. Hij haalde z'n verloren gewaande shirts uiteindelijk op in Hengelo. "Ik had niet gedacht dat ik ze ooit nog terug zou zien. Man, wat ben ik opgelucht."

De medewerker van NS heeft een beloning gekregen van de verzamelaar.

Volledig scherm
Jesse Rabbeljee met zijn collectie shirts © Lars Smook

poll

Westerstorm legt het leven lam in Twente en de Achterhoek

Westerstorm legt het leven lam in Twente en de Achterhoek

  • Ik heb me er niets van aangetrokken (12%)
  • Tijdens het hoogtepunt van de storm bleef ik binnen (20%)
  • Code rood was dit keer wel terecht (68%)
527 stemmen