Volledig scherm
Gamer Thijs © TV Enschede FM

Video | Excentrieke Enschedeërs in ‘Van Eigen Bodem’

ENSCHEDE - TV Enschede FM start woensdagavond met een tiendelige serie rondom bijzondere Enschedeërs. In dit programma wordt ingezoomd op inwoners van Enschede met een bijzondere hobby of een bijzonder leven.

Van kunstgebittenverzamelaar Hans tot een Jodelende Janneke en van Cor die alles rondom Sinterklaas verzamelt tot Damien die gek is op wake boarden. Per aflevering komen twee inwoners van Enschede aan bod. Het programma biedt een blik in het leven van deze Enschedeërs met hun opmerkelijke hobby.

Tijdens de zomerperiode werden in het dagelijkse TV Enschede Nieuws miniportretten uitgezonden. Daar kwamen zoveel enthousiaste reacties op, dat de omroep heeft besloten er een apart programma over te maken.

Het programma ‘Van Eigen Bodem’ wordt wekelijks uitgezonden op de woensdagavond na het TV Enschede Nieuws. De eerste uitzending is om 18.10 uur, met elk uur een herhaling. Mensen die zichzelf of een bekende willen opgeven voor het programma kunnen zich nog aanmelden via info@tvenschedefm.nl.

Bekijk hieronder de intro van het nieuwe programma.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM.

poll

Politiek en vakbonden moeten alles op alles zetten om Siemens te behouden voor Hengelo

Politiek en vakbonden moeten alles op alles zetten om Siemens te behouden voor Hengelo

  • Kansloos, politici staan machteloos met zulke grote concerns (38%)
  • Natuurlijk, het is van enorm belang voor onze werkgelegenheid (36%)
  • Waarom? Sluiting is de tol die we betalen omdat we duurzamer willen zijn (26%)
796 stemmen