Volledig scherm

Video | Grootste vibrator ter wereld in Enschede

ENSCHEDE - In de Expohal bij Go Planet wordt momenteel gebouwd aan de grootste vibrator van de wereld. Komend weekend is in de Expohal de beurs Erotisch Twente. 

Organisator Henk van Maaren zocht een bijzondere attractie voor het 25-jarig jubileum van Erotisch Twente en 's werelds grootste vibrator past daar perfect bij, vindt Van Maaren.

Recordpoging
Zes kustenaars zijn druk bezig om de vibrator helemaal klaar te maken. De vibrator is liefst 10 meter lang, met een doorsnede van 3 meter. Hij werkt ook echt, want de bovenkant trilt. Volgens Van Maaren is het een nieuw record, nog nooit eerder deed iemand een poging om de grootste vibrator te bouwen. Zaterdag wordt gecontroleerd of de vibrator voldoet aan de eisen voor het Guiness Book of World Records. Er is nog geen kandidaat gevonden die de vibrator komt uitproberen.

TV Enschede FM sprak met Henk van Maaren. Beluister het fragment hier. Bekijk de reportage van TV Enschede FM hierboven.© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM.

http://www.tvenschedefm.nl/nieuws

poll

Handel in namaak fietsartikelen levensgevaarlijk

Handel in namaak fietsartikelen levensgevaarlijk

  • Douane moet meer en beter controleren (12%)
  • Eigen schuld, kopers willen toch goedkope producten (50%)
  • Online opsporing uitbreiden, handelaren zwaar straffen (37%)
471 stemmen