Volledig scherm
Wateroverlast is een probleem dat zich op veel plaatsen in Noordoost-Twente voordoet. © Emiel Muijderman

Video | Special over overlast grondwater in Enschede

ENSCHEDE - Enschede strijdt tegen het grondwater. De afgelopen weken hebben de redacties van TC Tubantia en TV Enschede FM honderden mails ontvangen van Enschedeërs die wateroverlast hebben door een hoge grondwaterstand. TC Tubantia publiceert zaterdag de resultaten van de online enquête die door meer dan 750 mensen is ingevuld.

Vrijdagavond is op TV Enschede een speciale uitzending over de problemen door grondwater. Camerateams trokken langs tientallen natte kelders en spraken met de bewoners. Ook worden in de uitzending de eerste resultaten van de enquête gepresenteerd. De special is 18.10 uur te zien op TV Enschede, maar is op deze site nu al online te bekijken. 

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

TV Enschede FM - http://www.tvenschedefm.nl Enschede strijdt momenteel volop tegen het grondwater. In korte tijd hebben TV Enschede FM en de Twentsche Courant Tubantia honderden mails ontvangen van Enschedeërs die last hebben van het grondwater. De online enquête hierover is door meer dan 750 mensen ingevuld. In deze special verhalen én beelden van inwoners van Enschede die de overlast door grondwater zat zijn.

Poll

Twenterand wil nader onderzoek naar nachttrein Almelo-Hardenberg

Twenterand wil nader onderzoek naar nachttrein Almelo-Hardenberg

  • Goed initiatief, dit is goed voor de leefbaarheid (38%)
  • Zonde geld, wie maakt 's nachts nou gebruik van die verbinding? (23%)
  • Zorg eerst eens voor de nachttrein tussen Enschede en Zwolle (39%)
1380 stemmen