Volledig scherm
Villa Serphos © Emiel Muijderman

Video | Studenten in Enschede werken aan hun droomonderneming

ENSCHEDE – Stressvolle studenten bij Saxion Summerschool Ondernemerschap 2016. De studenten hebben een week gewerkt aan hun bussinessplan om uiteindelijk hun pitch ten beste te geven voor een jury van ondernemers.

Studenten krijgen een week de kans om te leren hoe ze hun eigen onderneming starten. Dit wordt gehouden op locatie Villa Serphos van Saxion Hogeschool Enschede.

“Het zijn lange dagen waarin studenten voorlichtingen krijgen van gastsprekers en hun ideeën verder uitwerken, om op de slotdag hun onderneming in twee minuten te pitchen”, vertelt Mariëtte ter Haar van Saxion Summerschool Ondernemerschap. De jury bestaat uit Mike Verkouter van Kennispark Twente, Annemieke Koster van Enschede Textielstad en André de Lizer van MKB Twente.

Winnaars
Mike Slinkman, Boy Bouw en Jim de Vries van DEVcake zijn de winnaars van Saxion Summerschool Ondernemerschap 2016. DEVcake is een vitaliteitsdienst voor bedrijven om ziekteverzuim tegen te gaan. Mike, Boy en Jim winnen met hun onderneming een cheque van 500 euro.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

www.tvenschedefm.nl

poll

FC Twente en Heracles hebben allebei dik verloren

FC Twente en Heracles hebben allebei dik verloren

  • Gelukkig die andere club ook, anders was ik echt ontzettend chagrijnig geworden. (22%)
  • Wat zal het stil zijn bij de koffieautomaat maandagochtend. (44%)
  • Gelukkig redt Bjorn Kuipers de eer van het Twentse voetbal met zijn WK-nominatie. (34%)
64 stemmen