Volledig scherm
© Christian van der Meij

Video | Weekend in Enschede: Markt, speeltuin Stadsveld en popfeesten

ENSCHEDE/USSELO/GLANERBRUG - Het weekend staat weer voor de deur. Een ideale tijd om werk en stress even achter je te laten, en er met zijn allen op uit te gaan. Wij geven een aantal tips.

Allereerst wordt deze zaterdag de koopjesmarkt weer gehouden in Glanerbrug. Tussen 09:30 en 17:00 uur bieden tientallen standhouders en winkeliers aan de Gronausestraat hun producten aan. De markt gaat gepaard met live muziek van Duo Splendid en diverse andere activiteiten.

Verder bestaat Speeltuin Stadsveld 70 jaar en dat wordt groots gevierd. Om 12:00 uur barst het feest los voor de kinderen in de speeltuin zelf, en om 15:00 is er een barbecue bij de speeltuin aan de Plataanstraat 50. Reporters van TV Enschede FM bezochten de jubilerende speeltuin in het kader van haar 70-jarig bestaan. Bekijk de reportage hierboventerug.

Dit weekend zijn ook de laatste popfeesten in Usselo. Met onder andere een markt, een Kids Plaza, een zeepvoetbal-/beachvolleybal toernooi en het evenement Trekkertrek Onwies Trekk’n is er genoeg te doen. Het programma van de popfeesten is hier te vinden. TV Enschede FM sprak over de evenementen met Iris Hassink van de organisatie. Beluister dat fragment hieronder terug.

Kunstliefhebbers opgelet. Afstudeerders van AKI ArtEZ Academie voor Art & Design presenteren dit weekend hun laatste werk. Er zijn exposities op vier locaties in Roombeek en in Concordia Expositie in het centrum. Het programma met openingstijden is hier te vinden. TV Enschede FM sprak over de expositie met Monique Bosman van AKI ArtEZ. Beluister dat gesprek hieronder terug.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

poll

Wifi-tracking in Enschede in strijd met recht op privacy

Wifi-tracking in Enschede in strijd met recht op privacy

  • Eens, hoe vaak ik in de binnenstad kom is alleen mijn zaak (53%)
  • Gezeur, die data zeggen niets over mijn privéleven (16%)
  • Het maakt mij echt niet uit, ik heb toch niks te verbergen (31%)
931 stemmen