Volledig scherm
© Handtherapie Twente

Zorg voor patiënten met hand- of polsletsel in MST

ENSCHEDE - Het Medisch Spectrum Twente (MST) heeft er een nieuwe praktijk bij. Vanaf 3 oktober 2016 kunnen mensen met hand- of polsproblemen terecht bij Handtherapie Twente, op de begane grond van het MST.

Handtherapie Twente biedt patiënten specialistische zorg op het gebied van enkelvoudige en complexe hand- en polsaandoeningen. De praktijken van Handtherapie Twente zijn ook gevestigd in de poliklinieken van MST Oldenzaal en Haaksbergen. Deze kenmerken zich door korte lijnen met (huis)artsen en andere disciplines, handspreekuren met specialisten, cliëntgerichte behandelingen, scholing en innovatieve spalken- en behandelmethoden.

In Nederland zijn er jaarlijks 70.000 gevallen die met handletsel te maken hebben. In de regio Twente zijn dat er minstens 3.000. Voor de patient is het van groot belang dat er direct na de operatie of het opgelopen letsel met de juiste behandeling gestart wordt. Door zo snel mogelijk te werken aan een optimaal herstel, wordt voorkomen dat kleine handletsels grote gevolgen hebben.

De therapeuten van Handtherapie Twente werken intensief samen met regionale huisartsen, chirugen van onder meer MST en revalidatieartsen van 't Roessingh. De laatste twee zijn op meerdere dagdelen gevegstigd op de locatie in Enschede. In gezamenlijke besprekingen wordt het optimale behandelplan voor de patiënt uitgewerkt en de voortgang besproken.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM.

Live Voetbal

home logo NapoliNAP
EINDE
3-1
FeyenoordFEY
away logo

poll

Diepe Hel Holterbergloop zondag 29 oktober om half 12 in plaats van half 11

Diepe Hel Holterbergloop zondag 29 oktober om half 12 in plaats van half 11

  • De burgemeester laat zijn oren hangen naar de kerken (39%)
  • Ach, fijn dat het evenement gewoon door kan gaan (28%)
  • Jammer dat kerken erop aan worden gekeken, terwijl de burgemeester beslist (33%)
199 stemmen