Volledig scherm
© Thinkstock

Zorgcomplex bij theater De Kappen in Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Zorgorganisatie Thuisgenoten uit Almelo wil in Haaksbergen een appartementencomplex bouwen. Het complex komt bij De Kappen en telt 24 wooneenheden.

Thuisgenoten is verrast over de aandacht, zo laat een woordvoerster van de zorgorganisatie weten. Volgens haar is er namelijk nog geen definitieve overeenstemming over de bouwplannen. Toch ontkent de woordvoerster niet dat de bouwplannen geagendeerd staan voor direct na de zomer.

Weghorst
Voor de bouw van de appartementencomplexen heeft Thuisgenoten projectontwikkelaar Weghorst in de arm genomen. In weekblad De Roskam zegt Weghorst gebruik te maken van de diensten van voormalig zorgondernemer Lambers. Bovendien is de projectontwikkelaar nog in onderhandeling met bouwbedrijven en andere aannemers, net als met aan de zorg gelieerde partners.

Hengelo en Oldenzaal
Thuisgenoten wil ook een complex bouwen bij sportpark Slangenbeek in Hengelo-Noord. Daarin zouden 28 appartementen gerealiseerd moeten worden. De bouw begint zo snel mogelijk na de zomer. Thuisgenoten heeft ook plannen in Oldenzaal. In de wijk Berghuizen wil de zorgorganisatie eveneens een complex met 24 appartementen bouwen. Die bouw staat gepland voor begin volgend jaar.

poll

Boer Frans sluit 'zijn' Lutterzand af

Boer Frans sluit 'zijn' Lutterzand af

  • Goede zet, recreanten gaan niet respectvol om met de natuur (71%)
  • Tevreden wandelaars worden dupe van frustratie van Frans (18%)
  • Frans maakte zichzelf ook schuldig aan illegaal crossen (11%)
1224 stemmen