Tanja van Aalst zet zich Taskado in voor mensen die niet online kunnen shoppen en nu geen kerstcadeaus kunnen kopen, omdat ze bijvoorbeeld in de schuldsanering zitten.
Volledig scherm
Tanja van Aalst zet zich Taskado in voor mensen die niet online kunnen shoppen en nu geen kerstcadeaus kunnen kopen, omdat ze bijvoorbeeld in de schuldsanering zitten. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Tanja helpt mensen in schuldsanering met cadeaus tijdens lockdown

Tanja van Aalst dacht na het bericht van de lockdown direct aan een specifieke groep: de mensen die niet online kunnen bestellen. Met haar initiatief TasKado Veldhoven helpt zij mensen met weinig geld die anderen geen cadeau kunnen geven door ze een gevulde cadeautas te schenken. Die mensen bood ze nu cadeautjes aan die ze over heeft.

  1. ‘Mutti’ Ulrike (103) overleefde corona en deze kerst kwam haar grootste wens óók nog uit
    PREMIUM
    VIDEO

    ‘Mutti’ Ulrike (103) overleefde corona en deze kerst kwam haar grootste wens óók nog uit

    Moeder Ulrike (103) en dochter Louise (66) kunnen het niet geloven. Daar zitten ze dan. Op tweede Kerstdag samen op de bank. Ze kunnen niet stoppen elkaar te knuffelen. Eind november kreeg ‘Mutti’ corona, de afgelopen drie weken zat ze in quarantaine, maar één dag voor kerst ontving Louise het verlossende telefoontje: ze mag haar moeder wél met kerst mee naar huis nemen.