Boomkikker kan klimmen als een aap en vallen als een baksteen (en hij voelt zich nog thuis ook, in Twente en Achterhoek)

VIDEOOOTMARSUM - Van alle kikkersoorten in Nederland is de boomkikker de meest opvallende. Hij lijkt een exoot met z’n grasgroene uiterlijk. Bijzonder fraai zijn de zuignapjes aan de vingers en tenen. Daarmee omklemt hij een stengel en klimt omhoog. „Het is net een aapje.”

  1. Twentse journaliste die Sanderink-soap volgt staat stil bij 4 bizarre jaren: ‘Toen niet gedacht dat het nóg gekker zou worden’
    Met video

    Twentse journalis­te die Sanderink-soap volgt staat stil bij 4 bizarre jaren: ‘Toen niet gedacht dat het nóg gekker zou worden’

    Het is een van de opmerkelijkste affaires die het Nederlandse bedrijfsleven ooit heeft gekend: de ontsporing van de ooit zo degelijke Twentse multimiljonair en topondernemer Gerard Sanderink, die in de ban raakte van cybercharlatan Rian van Rijbroek. Sinds 2019 schrijft de Twentse journaliste Angelique Kunst haar vingers blauw over de soap. In deze video staat ze stil bij wat er de afgelopen vier jaar is gebeurd.