Volledig scherm
Pim Naafs, bedrijfsleider van dancing Bruins, met in zijn handen het affichie van zaterdag 12 mei. Foto Robin Hilberink

Dancing Bruins denkt aan vorige generaties

SAASVELD - Van generatie op generatie gaat het uitgaanspubliek naar dancing Bruins. En daar speelt men in het Dinkellandse kerkdorp nu op in. Met een terugkerende uitgaansavond op de zaterdag. Te beginnen op zaterdag 12 mei met een avond met Piet Veerman en Dana Winner.

Ze hebben er even hun best voor moeten doen, maar het is gelukt: Piet Veerman en Dana Winner komen naar Saasveld. „Vooral Dana Winner, dat kostte wel even moeite”, vertelt Pim Naafs, bedrijfsleider van Bruins. „Zij is in de piratenwereld nu ‘top of the bill’. We hebben nu het geluk dat ze de avond ervoor in het Rabotheater in Hengelo optreedt, we hebben haar bereid gevonden om ook bij ons een miniconcert te geven.”

Meer in onze editie Oldenzaal/Dinkelland van vrijdag.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement  
 1. Oldenzaalse burgemeester Theo Schouten zwaait af: ‘Zorg goed voor elkaar, voor de stad en de regio’
  PREMIUM
  Video

  Oldenzaal­se burgemees­ter Theo Schouten zwaait af: ‘Zorg goed voor elkaar, voor de stad en de regio’

  OLDENZAAL - Hij deed het graag op speciale gelegenheden: zingen. Samen met Sinterklaas op het balkon van het stadhuis, op het Kadolstergala of tijdens een concert. Zijn toegankelijke en betrokken houding maakte Theo Schouten geliefd als burgemeester. ‘Onder de mensen’ en ‘persoonlijk’, zo werd hij getypeerd. Vrijdagmiddag liet hij zich nog een keer van die kant zien tijdens een informele receptie in het stadhuis. Met zijn gitaar in zijn hand en microfoon aan de mond zong hij het slotakkoord als burgemeester van Oldenzaal.

Oldenzaal e.o.

poll

Gemeente roept inwoners van Oldenzaal op te kappen met boomvandalisme.

Gemeente roept inwoners van Oldenzaal op te kappen met boomvandalisme.

 • Het zou tijd worden. Behalve een fikse boete ook graag een taakstraf voor de daders (82%)
 • Eén of twee bomen per jaar, waar praten we over? (9%)
 • Deze vandalen zorgen wel voor een veiliger en aangenamer leefomgeving, toch? (9%)
101 stemmen