Volledig scherm
De kersverse ondernemer Maurice Engbers met zijn Beat Buzz. Foto: Emiel Muijderman

De Beat Buzz als gat in de markt

Lange busreizen zijn vaak saai. Maurice Engbers (25) uit Oldenzaal rekent daarmee af. In zijn Beat Buzz kan een compleet feest worden gebouwd. Compleet met gekoelde drankjes, kleurige ledverlichting en een geluidsinstallatie die in een discotheek niet zou misstaan.

De enthousiaste Oldenzaler is zijn eigen bedrijfje begonnen. Zijn Beat Buzz - het staat met grote oranje letters op de zijkanten - wil hij inzetten voor dagtripjes. Rijden met voetbalteams, zangkoren, studenten, voor een vrijgezellenfeest of voor een bedrijfsuitje, met carnavalsclubs, naar grote concerten en festivals of met een vriendengroepje een dagje skiën in het Sauerland. De bus, die hij kocht in Wateringen, is er compleet voor ingericht. Met twintig luxe leren fauteuils in een rondzit achterin en diverse zitjes. Totaal kunnen er 35 personen mee. „Je zit in deze bus niet op banken achter elkaar. Integendeel, het is net of je in een gezellige huiskamer zit.”

Meer in de krant van woensdag.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement  

Oldenzaal e.o.

poll

Stadsbrouwerij De Bombazijn moet tot 01.00 uur open kunnen zijn

Stadsbrouwerij De Bombazijn moet tot 01.00 uur open kunnen zijn

  • Ja, De Bombazijn is een aanwinst voor Oldenzaal dus niet zeuren (31%)
  • Nee, de afspraak is nu eenmaal 24.00 uur (14%)
  • Alle horeca is tot laat open, dan De Bombazijn ook (56%)
2071 stemmen