Oldenzaal en Dinkelland geven een financiële bijdrage aan verenigingen, organisaties en bedrijven die verplicht waren een coronatoegangscontrole uit te voeren. Waar in Oldenzaal niet gekozen is voor het gebruik van polsbandjes was dat in Dinkelland wel een optie.
Volledig scherm
Oldenzaal en Dinkelland geven een financiële bijdrage aan verenigingen, organisaties en bedrijven die verplicht waren een coronatoegangscontrole uit te voeren. Waar in Oldenzaal niet gekozen is voor het gebruik van polsbandjes was dat in Dinkelland wel een optie. © ROBIN UTRECHT

Dinkelland en Losser ruimhartiger dan Oldenzaal met bijdrage in controle op coronatoegangsbewijzen

OLDENZAAL/DENEKAMP/LOSSER - Een meevaller voor alle bedrijven en organisaties die moeten controleren op coronatoegangsbewijzen. Zij kunnen bij de gemeente aankloppen voor een eenmalige bijdrage: maximaal 500 euro in Oldenzaal, 1000 euro in Dinkelland en 7500 euro in Losser. 

  1. Emma’s onderzoek naar bijwerkingen chemotherapie trekt aandacht uit hele wereld: ‘Kunnen nu nodeloos leed voorkomen’
    PREMIUM

    Emma’s onderzoek naar bijwerkin­gen chemothera­pie trekt aandacht uit hele wereld: ‘Kunnen nu nodeloos leed voorkomen’

    EINDHOVEN/LEMSELO - Ze zag zichzelf nooit als onderzoeker maar promoveert nu toch. En nog wel op een onderzoek dat wereldwijd de aandacht trekt. Zes jaar lang bestudeerde Emma Hulshof uit Lemselo de mogelijkheden om via DNA-onderzoek het leed van kankerpatiënten bij chemo’s te beperken. „Dat je iets bereikt wat echt een verschil kan maken, is iets om dankbaar voor te zijn.”

Oldenzaal e.o.