TT-2021-11411 - OLDENZAAL - Beeld die waterproblemen in Oldenzaal illustreert. Zorgen over met E.Coli-bacterie vervuild drinkwater in Oldenzaal. Inwoners wordt geadviseerd door Vitens om eerst het water 3 minuten te koken voor het te nuttigen.
EDITIE: ALLE
FOTO: Robin Hilberink RH20210903
Volledig scherm
TT-2021-11411 - OLDENZAAL - Beeld die waterproblemen in Oldenzaal illustreert. Zorgen over met E.Coli-bacterie vervuild drinkwater in Oldenzaal. Inwoners wordt geadviseerd door Vitens om eerst het water 3 minuten te koken voor het te nuttigen. EDITIE: ALLE FOTO: Robin Hilberink RH20210903 © Robin Hilberink

Drinkwater is nog steeds niet schoon: Voor De Lutte geldt weer kookadvies

DE LUTTE  - Het drinkwater in De Lutte is nog steeds niet in orde. Vitens maakte vrijdag bekend dat het kookadvies voor Oldenzaal, Losser en omgeving van de baan was. Daar komt het nutsbedrijf zaterdagavond op terug. 

  1. Emma’s onderzoek naar bijwerkingen chemotherapie trekt aandacht uit hele wereld: ‘Kunnen nu nodeloos leed voorkomen’
    PREMIUM

    Emma’s onderzoek naar bijwerkin­gen chemothera­pie trekt aandacht uit hele wereld: ‘Kunnen nu nodeloos leed voorkomen’

    EINDHOVEN/LEMSELO - Ze zag zichzelf nooit als onderzoeker maar promoveert nu toch. En nog wel op een onderzoek dat wereldwijd de aandacht trekt. Zes jaar lang bestudeerde Emma Hulshof uit Lemselo de mogelijkheden om via DNA-onderzoek het leed van kankerpatiënten bij chemo’s te beperken. „Dat je iets bereikt wat echt een verschil kan maken, is iets om dankbaar voor te zijn.”

Oldenzaal e.o.