Volledig scherm
Met een bod van 8050 euro mocht Schulte Energie & Techniek zich de winnaar noemen van het eerste vaatje nieuwe haring op de Denekamper Haringparty. © PR

Haringparty’s Oldenzaal en Dinkelland
leveren 22 en 8 mille op voor goed doel

OLDENZAAL/DENEKAMP - Met een eindbedrag van 22.100 euro won Huuskes Versproducten uit Enschede vrijdagavond het vaatje nieuwe haring op de Haringparty Oldenzaal. Een dag eerder plaatste Schulte Energie & Techniek met iets meer dan 8.000 euro het winnende bod op de haringparty in Denekamp 

De twintigste editie van de Oldenzaalse Haringparty, zoals gebruikelijk georganiseerd door de lokale Lions Club, kende een perfect verloop. Noodgedwongen moest het evenement worden verplaatst van de Palthetuin, die wordt getransformeerd tot stadstuin, naar het Kalheupinkpark. Bijzonder was het (schijnbare) ontbreken van de eikenprocessierups. Een insekt dat in vrijwel in de gehele stad voor overlast zorgt. Tot opluchting van de vele honderden bezoekers viel er in het zonovergoten park net buiten de stad geen roodwit lint te ontdekken.

Goed doel

Veilingmeester Koen Groenewold, lid van de Raad van Commissarissen van FC Twente, bracht het vaatje haring onder de hamer. Uiteindelijk was het Claudio Boscu die het vaatje namens Huuskes in ontvangst mocht nemen. Welk goed doel in Oldenzaal een bijdrage van de Lions tegemoet kan zien, is nog niet duidelijk. Namens de serviceclub geeft Bas Huijsmans aan dat het geld nu in een fonds komt en dat de leden te zijner tijd bepalen welke doelen financieel ondersteund gaan worden.

Verjaardagsbox

De Denekamper Haringparty bracht donderdagavond het mooie bedrag van 8050 euro op. In Food & Drink Club De Wethouder plaatste Schulte Energie & Techniek in een veiling bij opbod het winnende bod en mocht daardoor het vaatje haring in ontvangst nemen.  De volledige opbrengst van de actie is nog diezelfde avond overhandigd aan Annette Zwiep van de Verjaardagsbox Dinkelland. Dit project zorgt ervoor dat kinderen uit minder bedeelde gezinnen een onbezorgde verjaardag kunnen vieren en een goedgevulde box op hun verjaardag ontvangen. 

Oldenzaal e.o.

Poll

Detectiepoortjes bij De Beurs zijn niet meer dan logisch

Detectiepoortjes bij De Beurs zijn niet meer dan logisch

  • Klopt, ook in een kringloopwinkel behoor je gewoon te betalen (85%)
  • Verlaag de prijzen, dan rekenen de klanten wel af bij de kassa (9%)
  • Nu nog beveiligingsmedewerkers en niemand die nog aan diefstal durft te denken (7%)
621 stemmen