Volledig scherm
Jan Riesewijk © Eigen foto

Jan Riesewijk (nog) niet naar Lutter Dorpstheater

DE LUTTE - De voorstellingen die Jan Riesewijk vrijdag 20 en zaterdag 21 september in het Lutter Dorpstheater zou geven, gaan niet door. In verband met privé-omstandigheden is de Losserse cabaretier niet in staat dat weekend naar dorpshoes Erve Boerrigter te komen. 

In overleg met het team van het Dorpstheater wordt geprobeerd zo snel mogelijk twee nieuwe speeldata te vinden. De bestelde kaarten blijven geldig voor die nieuwe datums. Wie al kaarten had ontvangen (en betaald) en niet in staat is om de voorstellingen op de nieuwe datum bij te wonen, kan de kaarten inleveren bij de balie van het dorpshoes en krijgt zijn of haar geld terug.

Uitverkocht

Aanvankelijk was het de bedoeling dat Riesewijk een avond zou optreden in het Doprstheater. De belangstelling hiervoor was echter zo groot dat een tweede voorstelling werd ingelast, die ook al was uitverkocht bij aanvang van de voorverkoop. 

  1. De Oldenzaalse binnenstad heeft wat van zijn oude glans verloren
    PREMIUM

    De Oldenzaal­se binnenstad heeft wat van zijn oude glans verloren

    Mijn wieg mag dan niet in de schaduw van de Plechelmusbasiliek hebben gestaan of in een van de kroegen rondom de Groote Markt, deze oale grieze heeft wel degelijk een zwak voor Oldenzaal. Ik mocht er de middelbare school bezoeken, ging er met veel plezier uit in ’t Siepelke en Club 27 en leerde er in 1980 mijn vrouw nog veel beter kennen dan daarvoor al het geval was. Juist daarom gaan de problemen van de Oldenzaalse binnenstad mij zo aan het hart.

Oldenzaal e.o.

Poll

De moderne villa in Losser mag er komen

De moderne villa in Losser mag er komen

  • Geen gezicht, dat is vloeken naast de kerk (30%)
  • Mooi, dat zorgt juist voor afwisseling in het dorpscentrum (19%)
  • Een villa? Had er iets neergezet waar heel Losser iets aan heeft (51%)
98 stemmen