Volledig scherm
PREMIUM
Jongerenwerkers Luuc Rickhoff (l) en Rick Ravenshorst © Annina Romita

Jongerenwerkers de boer op met schoolspreekuur in Oldenzaal en Dinkelland

OLDENZAAL - Het spreekuur op de locatie Potskampstraat van het Twents Carmel College is nog maar het begin. Luuc Rickhoff en Rick Ravenshorst, de jongerenwerkers voor Oldenzaal en Dinkelland, willen zich op meer plaatsen laten zien. „Waar de jongeren zijn, daar willen wij ook zijn.”

Waar de één (Rickhoff) straathoekwerker is voor Impuls in Oldenzaal, werkt de ander (Ravenshorst) als adviseur jeugd voor de Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland. Met als belangrijkste aandachtspunt de jongeren in Dinkelland. Sinds kort zijn ze elke donderdag van 13.00 tot 14.00 uur te vinden aan de Potskampstraat. Op het schoolplein en in de kantine zijn ze aanspreekbaar voor scholieren en voor iedereen die regelmatig te maken heeft met jongeren. Clubtrainers en vrijwilligers bijvoorbeeld. 

 1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
  PREMIUM
  Reportage

  Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

  ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.

Oldenzaal e.o.

Poll

Detectiepoortjes bij De Beurs zijn niet meer dan logisch

Detectiepoortjes bij De Beurs zijn niet meer dan logisch

 • Klopt, ook in een kringloopwinkel behoor je gewoon te betalen (82%)
 • Verlaag de prijzen, dan rekenen de klanten wel af bij de kassa (10%)
 • Nu nog beveiligingsmedewerkers en niemand die nog aan diefstal durft te denken (8%)
1374 stemmen