Volledig scherm
Jos van der Meché was vele jaren actief bij Quick'20 en het carnaval in Oldenzaal. © Quick'20

Jos van der Meché (70) uit Oldenzaal overleden

OLDENZAAL - Een dag voordat hij zijn 71e verjaardag zou vieren, is afgelopen vrijdag Jos van der Meché overleden. Hij runde enkele decennia zijn eigen fysiotherapiepraktijk en genoot vooral in de sport- en carnavalswereld in Oldenzaal veel bekendheid.

In 1982 was Jos van der Meché stadsprins van de Boeskoolstad. Zijn lijfspreuk: ‘Kniep den Boeskool fien‘. Ook daarna bleef hij actief bij carnavalsvereniging De Kadolstermennekes. 

Quick'20

Jos van der Meché was vele jaren fysiotherapeut van de eerste selectie van Quick'20. Die lange periode bij de voetbalclub begon in 1979 en duurde tot 2014. Ook de afgelopen vijf jaar was hij nog zeer betrokken bij Quick’20. Altijd kon iedereen bij hem terecht voor medisch advies. Nooit deed iemand tevergeefs een beroep op hem, zeggen vrienden over hem.

Ziekbed

Jos van der Meché overleed vrijdag na een relatief kort ziekbed. Er is komende woensdagavond gelegenheid om afscheid te nemen van Jos van der Meché en de familie te condoleren, van 18.30 tot 20.00 uur in het uitvaartcentrum aan de Schipleidelaan.

Oldenzaal e.o.

Poll

De moderne villa in Losser mag er komen

De moderne villa in Losser mag er komen

  • Geen gezicht, dat is vloeken naast de kerk (29%)
  • Mooi, dat zorgt juist voor afwisseling in het dorpscentrum (22%)
  • Een villa? Had er iets neergezet waar heel Losser iets aan heeft (49%)
229 stemmen