Volledig scherm
Graaf Appie de Groot, geflankeerd door zijn adjudant Marvin van Essen en hofchauffeuse Patricia de Groot. © Lotte Vriezema

Nieuwe hoogheden bij De Veldmuuskes in Overdinkel

Overdinkel – Carnavalsvereniging De Veldmuuskes uit Overdinkel presenteerde zaterdag in ’t Trefhuus de  allereerste hoogheden voor het carnavalsjaar 2020 in de gemeente Losser.

Rond de klok van elf verscheen graaf Appie de Groot (58) ten tonele, hij koos zijn ‘bonuszoon’ Marvin van Essen (18) als zijn adjudant. Graaf Appie’s vrouw Patricia (52) werd benoemd als hofchauffeuse.

Graaf Appie is sinds 2014 eigenaar van een handelsonderneming. Adjudant Marvin is leerling van het ROC van Twente in Enschede, waar hij de studie allround signmaker volgt. Hofchauffeuse Patricia is werkzaam bij de Gemeente Almelo als uitkeringsconsulente op de afdeling Sociale Zaken.

Het trio zal dit jaar voorop gaan bij De Veldmuuskes onder het motto ‘Met 'n optocht allenig on tour, stoa ik dit joar met dit span bie de Moezen an't roer!’

Tijdens de feestelijke bijeenkomst werd afscheid genomen van graaf Wouter, adjudant Mitchell en de hofdames Mignonne en José, die het vorige carnavalsjaar de scepter zwaaiden. 

Oldenzaal e.o.

Poll

Slim van Quick’20 om over te stappen naar het zaterdagvoetbal

Slim van Quick’20 om over te stappen naar het zaterdagvoetbal

  • Klopt, zaterdagvoetbal heeft de toekomst (62%)
  • Laten we de zondag toch nog niet opgeven! (17%)
  • Doe dan vrijdagavond, heb ik het hele weekeinde nog (21%)
47 stemmen