Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Politie Noordoost-Twente deelt 'buit' van de zaterdag: 5 arrestaties

OLDENZAAL/TUBBERGEN - De politie Noordoost-Twente heeft afgelopen zaterdag in totaal vijf personen gearresteerd in het werkgebied rondom Oldenzaal en Tubbergen. Zo blijkt uit een Facebookbericht waarin het team de ‘oogst’ van de afgelopen 24 uur deelt. Meest opvallende zaak: twee aanhoudingen wegens het bezit van munitie voor een alarmpistool.

De politie Noordoost-Twente deelt de aanhoudingen andere werkzaken omdat mensen benieuwd zijn wat ze zoal doen tijdens een dienst, zo zegt het team. In samenwerking met de Koninklijke Marechaussee zijn zaterdag twee mensen gearresteerd nadat deze zijn betrapt met munitie voor een alarmpistool, illegaal wapenbezit. Onbekend is waar het duo is opgepakt.

De politie heeft verder nog een persoon gearresteerd wegens het uitgeven van vals geld. Ook is er iemand aangehouden na een vernieling in het werkgebied van de politie Noordoost-Twente. 

Naast arrestaties deelt de politie ook nog overige werkzaamheden van afgelopen zaterdag. Zo laten de agenten weten dat ze hebben geassisteerd bij een kleine brand, een persoon hebben gereanimeerd en hebben ingegrepen bij een conflict.

Oldenzaal e.o.

Poll

Diefstal uit kleedkamers Quick ‘20 is blamage voor Oldenzaalse voetbalclub

Diefstal uit kleedkamers Quick ‘20 is blamage voor Oldenzaalse voetbalclub

  • Onzin, spelers die kostbare spullen onbeheerd achterlaten, vragen erom (69%)
  • Vereniging heeft inderdaad plicht kleedkamers goed af te sluiten (15%)
  • Hang maar beveiligingscamera’s op, veiligheid gaat vóór privacy (15%)
124 stemmen