De vaccinatiepost in Oldenzaal
Volledig scherm
PREMIUM
De vaccinatiepost in Oldenzaal © Robin Hilberink

Prikken kan ook leuk zijn, zo blijkt in Oldenzaal

columnOLDENZAAL - De vraag was mij eerlijk gezegd nog nooit gesteld. ‘U bent ook niet zwanger?’ Of de aardige vrouw bij de vaccinatielocatie Oldenzaal doelde op een paar coronakilo’s die ze blijkbaar ontwaarde onder mijn T-shirt of dat het een grap was om het ijs te breken, laat ik hier maar even in het midden...

 1. Vier Twentse vrienden beleven onvergetelijke roadtrip door Europa: ‘Met deze plek in Hongarije hebben we geluk’
  PREMIUM

  Vier Twentse vrienden beleven onvergete­lij­ke roadtrip door Europa: ‘Met deze plek in Hongarije hebben we geluk’

  MOGYORÓD - „Als jullie ’m aan de praat krijgen, dan is-ie van jullie”, zei de vader van Dries Kienhuis over zijn camper, een oude Volkswagen LT 31. Dat lieten de Twentse vrienden Dries (22), Siebe van Bentem (21), Maarten Kienhuis (21) en Lars Hulsbeek (21) zich geen twee keer zeggen. Zij beleven nu een onvergetelijke roadtrip. „We hebben zelfs kaarten voor de Grand Prix van Hongarije!”
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Oldenzaal e.o.