Met de benoeming van drie nieuwe buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand plus een extra ambtenaar van de burgerlijke stand is Oldenzaal helemaal klaar voor de verwachtte hausse aan bruidsparen die zich de komende maanden gaan melden.
Volledig scherm
Met de benoeming van drie nieuwe buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand plus een extra ambtenaar van de burgerlijke stand is Oldenzaal helemaal klaar voor de verwachtte hausse aan bruidsparen die zich de komende maanden gaan melden. © ANP XTRA

Stadhuis Oldenzaal klaar voor toestroom van bruidsparen en zwetende wethouder uit Losser in een VW-busje

OLDENZAAL/LOSSER - Wa’k Zegg’n Wol. Een wekelijkse rubriek met (eigen)aardige berichten uit Noordoost-Twente. In deze aflevering: 

  1. De Claes Mercure laat oude tijden herleven:
nostalgie op platteland van Breklenkamp
    PREMIUM

    De Claes Mercure laat oude tijden herleven: nostalgie op platteland van Breklen­kamp

    BREKLENKAMP Jarenlang droomde hij ervan. Maar deze week ging voor Hans Japink uit Breklenkamp dan eindelijk zijn grootste wens in vervulling. Met een antieke combine uit 1966 reed hij zijn land aan de Brekkelerveldweg op om de wintergerst te oogsten. En dat gaf een onbeschrijfelijk gevoel: „Machtig, mooi, kippenvel; van alles ging door mij heen. Voor het eerst met mijn eigen combine dat doen waarvoor hij is gemaakt, heel bijzonder.”

Oldenzaal e.o.