Pater Ben Engelbertink, die woensdag 80 jaar is geworden, kreeg de avond er voor te horen dat hij is verkozen tot de nieuwe overste van de Mill Hill congregatie in Nederland. 'We moeten een directeur zien te vinden voor ons filiaal'.
Volledig scherm
PREMIUM
Pater Ben Engelbertink, die woensdag 80 jaar is geworden, kreeg de avond er voor te horen dat hij is verkozen tot de nieuwe overste van de Mill Hill congregatie in Nederland. 'We moeten een directeur zien te vinden voor ons filiaal'. © Robin Hilberink

Verrassend verjaarscadeau Oldenzaalse Ben Engelbertink (80): ‘Verkozen tot nieuwe overste Mill Hill-congregatie Nederland’

OLDENZAAL - Het woord eervol neemt pater Ben Engelbertink niet in de mond. Maar aangenaam verrast is de missionaris in ruste wel met zijn verkiezing tot overste van de Mill Hill-congregatie in Nederland.

  1. Emmer van Twentse boeren loopt over tijdens provinciale vergadering: ‘Ik ben ook van mezelf geschrokken’
    PREMIUM

    Emmer van Twentse boeren loopt over tijdens provincia­le vergade­ring: ‘Ik ben ook van mezelf geschrok­ken’

    LATTROP-BREKLENKAMP - Het ging woensdag flink mis tijdens een provinciale vergadering over landbouw en natuur. Boze boeren uit Lattrop en omgeving reageerden woest en volgens de provincie was er sprake van bedreiging en intimidatie. De boeren zijn geschrokken van wat daar gebeurd is. „Ik heb mensen dingen zien doen en zeggen die ze normaal nooit zouden doen.”