Volledig scherm
Twee vrouwen beklaagden zich bij het personeel van Saré over een mannelijk bezoeker. Eén van hen deed er aangifte. (De vrouw op de foto is een model en heeft niets met het incident te maken) © Shutterstock

Aangifte vrouw na ‘zedenincident’ in sauna Saré Oldenzaal

OLDENZAAL – De politie onderzoekt een ‘zedengerelateerd incident’, dat zich afgelopen vrijdag heeft voorgedaan in sauna Saré in Oldenzaal. Een bezoekster van de sauna heeft aangifte gedaan. De vrouw is belaagd door een mannelijke bezoeker, maar wat er exact is gebeurd is onduidelijk.

Volgens eigenaar Ruud ten Have van sauna Saré hebben twee vrouwelijke bezoekers het incident gemeld bij het personeel, waarna de mannelijke klant buiten de deur is gezet. „En die komt er ook niet weer in.”

‘Intimidatie’

Volgens Ten Have is er geen sprake geweest van ‘lijfelijk contact’ tussen de bezoeker en twee vrouwen die daarover klaagden. „Voor zover ik het begrepen heb, ging het meer om intimidatie. Als het erger was geweest, had ik het zeker geweten. Eén van onze medewerkers is gevraagd er een verklaring over af te leggen op het politiebureau en dat heeft hij gedaan. Het moet niet groter worden gemaakt dan het is.” 

Politiewoordvoerder Ronald van der Leeden wil in verband met de privacy van de aangeefster verder geen informatie verstrekken.

  1. Waterboarding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak
    PREMIUM

    Waterboar­ding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak

    ALMELO - De scheidslijn tussen wat je als leerkracht wel en niet kunt maken, is flinterdun. Een docent in Almelo raakte deze week in opspraak doordat hij het effect van martelmethode waterboarding demonstreerde in de klas. De rechter draaide deze week de straf die hij kreeg terug, maar de leraar is wel getekend door de hele situatie. Wij zetten drie andere controversiële zaken uit deze regio op een rij, met driemaal een hoofdrol voor de docent.

Oldenzaal e.o.

poll

Protestantse kerken in Noordoost-Twente moeten meer samenwerken

Protestantse kerken in Noordoost-Twente moeten meer samenwerken

  • Dat wordt de hoogste tijd, ook hier lopen de kerken leeg (29%)
  • Niet nodig zolang elke kerk zijn eigen broek kan ophouden (19%)
  • Over 10 jaar kunnen alle kerken dicht; zowel de katholieke als de protestantse (51%)
1170 stemmen