Volledig scherm
De vestiging van Action verhuist vanuit Zuid-Berghuizen naar In den Vijfhoek. © © Dijkstra b.v.

Action verhuist van Berghuizen
naar Vijfhoek in hartje Oldenzaal

OLDENZAAL - De Action-vestiging in Oldenzaal verhuist van de Burg. Storkstraat in Berghuizen naar In den Vijfhoek. De discount-winkelketen huurt in het winkelcentrum twee units, waar voorheen De Schoenenreus en bloemenwinkel Korero waren gevestigd.

De verplaatsing van Action naar de binnenstad van Oldenzaal hing al langer in de lucht. Unibail-Rodamco, eigenaar van de Vijfhoek, gaat het winkelcentrum revitaliseren om de leegstand terug te dringen. Tegelijkertijd investeert de gemeente fors in de openbare ruimte rondom de Vijfhoek. Namens Unibail geeft Frans Kwantes aan 'heel blij' te zijn met de meerjarige komst van de populaire discount-winkelketen. „Na de bibliotheek is dit opnieuw een trekker voor de Vijfhoek. Action is gewoon goed voor de hele omgeving.”

Naadloos

Quote

Action is gewoon goed voor de hele omgeving

Frans Kwantes van Unibail-Rodamco

Volgens Kwantes opent Action in de Vijfhoek zodra het vernieuwde winkelcentrum wordt opgeleverd. Dat zal op zijn vroegst volgend voorjaar zijn. De opening moet naadloos aansluiten op de sluiting van de huidige winkel. Om de nieuwe huurder voldoende vierkante meters te kunnen bieden, zal de huidige plint aan de buitenzijde van de Vijfhoek bij de Action worden aangetrokken.  

Oldenzaal e.o.

Poll

Detectiepoortjes bij De Beurs zijn niet meer dan logisch

Detectiepoortjes bij De Beurs zijn niet meer dan logisch

  • Klopt, ook in een kringloopwinkel behoor je gewoon te betalen (82%)
  • Verlaag de prijzen, dan rekenen de klanten wel af bij de kassa (10%)
  • Nu nog beveiligingsmedewerkers en niemand die nog aan diefstal durft te denken (8%)
1629 stemmen