Zoals dat bij de opening van de vernieuwde Vijfhoek het geval was, zo wil Oldenzaal Promotie samen met de lokale ondernemers de komende jaren ook de rode loper uitleggen voor het winkelende publiek.
Volledig scherm
PREMIUM
Zoals dat bij de opening van de vernieuwde Vijfhoek het geval was, zo wil Oldenzaal Promotie samen met de lokale ondernemers de komende jaren ook de rode loper uitleggen voor het winkelende publiek. © Carlo ter Ellen

Ambities van Oldenzaalse binnenstad: meer omzet, meer bezoekers, hoger rapportcijfer en meer samenwerking

OLDENZAAL - Oldenzaal Promotie wil kartrekker zijn bij het aantrekkelijker maken van de binnenstad. Het geld dat hiervoor nodig is, zo houdt directeur Jeff van den Biggelaar de politiek voor, is geen kostenpost maar juist een investering in de stad.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.