Volledig scherm
Tom Linders organiseert de benefietavond en treedt zelf ook op. © Lars Smook

Benefietavond voor Huntington in Oldenzaal

OLDENZAAL - Mede de net overleden Guiliano Ferraro stond aan de wieg van de Twentse Toppers. „Zo werd ik op het spoor gezet”, vertelt initiatiefnemer Tom Linders. Het benefietconcert voor de ziekte Huntington wordt gehouden in Stadscafé Moatman en wel op zaterdag 23 juli.


Organisator Linders is er in geslaagd tien zangers van het levenslied naar Moatman te halen. De avond wordt aan elkaar gepraat door Willie Oosterhuis die net als de artiesten belangeloos naar Oldenzaal komt. Met Marco de Vos, Bjorn Klok, Nick van der Schee en Linders zelf is het sterk Oldenzaals getint. De andere zangers zijn: Wimmie Bouma, Gert Valk, Mark van Neerbos, Ingo Krikke, Justin Tonnema en Michael Prigge.
De muzikale avond voor het goede doel wordt gehouden in de achterzaal. „Er kunnen 400 mensen in en ik hoop toch op zo’n 300 bezoekers”, vertelt Linders. Ook uitbater Michel Wiggers doet een duit in het zakje; van elke verkochte consumpite gaat er minimaal 20 eurocent naar het goede doel.

Kaarten kosten in de voorverkoop € 7,50 en zijn te verkrijgen via Tom Linders (06-21942994) en in Stadscafé Moatman. Aan de deur kosten de kaarten een tientje.
Informatie over de ziekte: www.doodgezwegen.nl

Oldenzaal e.o.