De prijzen van de online Bingoshow van de Blaanke Boeskeulkes en de horeca-ondernemers van de Groote Markt in Oldenzaal werden dezelfde avond bezorgd bij de winnaars.
Volledig scherm
De prijzen van de online Bingoshow van de Blaanke Boeskeulkes en de horeca-ondernemers van de Groote Markt in Oldenzaal werden dezelfde avond bezorgd bij de winnaars. © BB en horeca Oldenzaal

Bingoshow en pubquiz in Oldenzaal succes; voor horeca en BB smaakt samenwerking naar meer

OLDENZAAL - Zo'n 700 mensen namen afgelopen zaterdag deel aan de online Bingoshow en de pubquiz. De organisatie was in handen van de Blaanke Boeskeulkes en een aantal horeca-ondernemers van de Groote Markt in Oldenzaal.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Oldenzaal e.o.