Volledig scherm
Een van de BMW's in Oldenzaal © Screenshot Facebook Politie Oldenzaal

BMW's in Oldenzaal doelwit van dieven

OLDENZAAL - BMW's in de Oldenzaalse wijk De Graven Es waren maandagochtend het doelwit van dieven. Bij maar liefst vijf BMW's is ingebroken.

Politie Oldenzaal meldt op Facebook dat er een onderzoek is gestart naar de inbraken die tussen 02.00 en 04.00 uur plaatsvonden. De politie roept mensen die tussen die tijd verdachte personen of voertuigen hebben gezien, op zich te melden. 

Wat er precies is buitgemaakt of hoe groot de schade aan de auto's is, is niet duidelijk. Op een foto die Politie Oldenzaal heeft gedeeld op Facebook is te zien dat uit een van de auto's in ieder geval het stuur, de radio en de versnellingspook zijn gestolen.

  1. Slimme oplichters drankenhandel Oldenzaal krijgen anderhalf jaar cel

    Slimme oplichters drankenhan­del Oldenzaal krijgen anderhalf jaar cel

    OLDENZAAL/ALMELO - De rechtbank in Almelo heeft Benjo K.(44) uit het Drentse Erica en Nicolaas S. (51) uit Dongen in Brabant veroordeeld tot anderhalf jaar cel. De twee zijn volgens de rechtbank schuldig aan het op uiterste slimme wijze oplichten van een bekende drankenhandel uit Oldenzaal. Ze moeten het Oldenzaalse bedrijf zo’n 175.000 euro terugbetalen terwijl er ook een ontnemingsvordering van 250.000 toegewezen is.

Oldenzaal e.o.