Volledig scherm
Een van de BMW's in Oldenzaal © Screenshot Facebook Politie Oldenzaal

BMW's in Oldenzaal doelwit van dieven

OLDENZAAL - BMW's in de Oldenzaalse wijk De Graven Es waren maandagochtend het doelwit van dieven. Bij maar liefst vijf BMW's is ingebroken.

Politie Oldenzaal meldt op Facebook dat er een onderzoek is gestart naar de inbraken die tussen 02.00 en 04.00 uur plaatsvonden. De politie roept mensen die tussen die tijd verdachte personen of voertuigen hebben gezien, op zich te melden. 

Wat er precies is buitgemaakt of hoe groot de schade aan de auto's is, is niet duidelijk. Op een foto die Politie Oldenzaal heeft gedeeld op Facebook is te zien dat uit een van de auto's in ieder geval het stuur, de radio en de versnellingspook zijn gestolen.

  1. De Oldenzaalse binnenstad heeft wat van zijn oude glans verloren
    PREMIUM

    De Oldenzaal­se binnenstad heeft wat van zijn oude glans verloren

    Mijn wieg mag dan niet in de schaduw van de Plechelmusbasiliek hebben gestaan of in een van de kroegen rondom de Groote Markt, deze oale grieze heeft wel degelijk een zwak voor Oldenzaal. Ik mocht er de middelbare school bezoeken, ging er met veel plezier uit in ’t Siepelke en Club 27 en leerde er in 1980 mijn vrouw nog veel beter kennen dan daarvoor al het geval was. Juist daarom gaan de problemen van de Oldenzaalse binnenstad mij zo aan het hart.

Oldenzaal e.o.

Poll

Druk op openhouden spoedpost neemt toe

Druk op openhouden spoedpost neemt toe

  • Prima, hoe groter de kans dat de post openblijft (68%)
  • Niet doen, huisartsen weten zelf wel wat het beste is (8%)
  • Als er maar een spoedpost in de buurt blijft (24%)
2198 stemmen